Ben je een CEO of ondernemer, dan spelen er voor jou andere aspecten een belangrijke rol bij het daten:

  • In je functie sta je regelmatig in de schijnwerpers, ben je zichtbaar via de social media en wordt er wellicht over je gepubliceerd in de media. Het vinden van een nieuwe partner houd je echter in eerste instantie liever buiten de schijnwerpers. Vertrouwelijkheid is voor jou belangrijk.
  • In jouw drukke zakelijke leven wil je graag flexibel kunnen zijn in het plannen van je agenda en de momenten die je aan het daten besteedt.
  • Met de partner waarmee jij je leven wilt delen, wil je kunnen sparren over de onderwerpen die je in je zakelijk leven bezighouden.
  • In je maatschappelijk leven wil je je partner mee kunnen nemen zonder bezorgd te hoeven zijn of hij/zij de situatie aanvoelt, of hij/zij wel aan kan sluiten bij het gezelschap en weet hoe hij/zij zich het beste kan gedragen.

Al deze aspecten vormen belangrijke onderdelen van de Succes-Strategie, die ik op maat snijd voor de singles die ik mag begeleiden bij het vinden van hun partner. Aangepast aan jouw specifieke situatie en de wensen die jij hebt.

Over de 3 obstakels die je als CEO of ondernemer tegenkomt bij het vinden van je partner, geef ik op dinsdag 15 mei 2012 een exclusieve, gratis teletraining. Je kunt daarover op deze pagina meer lezen; je kunt je daar ook inschrijven voor deelname.

Logo-largeWil je meer horen? Luister dan naar dit interview met mij bij BNR in het programma Zaken doen met.. dat op vrijdag 4 mei 2012 plaatsvond.

BNR Zaken doen met… 04.05.2012