Prinswitpaard Na de worsteling om jezelf te beschrijven op een datingsite, volgt meestal de vraag om je ideale partner te beschrijven. Je slaat een diepe zucht, want jezelf beschrijven was super lastig, maar dit is misschien nog wel moeilijker!

De verleiding is groot om alle gewenste kwaliteiten en eigenschappen op te schrijven die je je maar kunt bedenken. Want het moet natuurlijk wel Mister Of Miss Perfect zijn die reageert, toch?!?

Uitstraling

Wees gerust: zo ingewikkeld hoef je het jezelf niet te maken. Wat je alleen maar hoeft te doen is de uitstraling te beschrijven van degene die je wilt ontmoeten. Hoe gedraagt hij of zij zich als je hem of haar ziet binnenstappen op een feest? Is het de verlegen man die schuchter rondkijkt en rustig wacht op het moment dat de gastvrouw hem in de gaten krijgt? Of is ze de extraverte vrouw die spontaan op de gasten afstapt om zich te introduceren en te feliciteren? Is het iemand met een klassieke of moderne stijl van kleden bijvoorbeeld, nonchalant of gekleed? Joviaal, charmant, bescheiden, rustig, of welke andere typeringen kun je verwoorden?

Door je zo’n situatie als het binnenkomen op een verjaardag of feestje voor te stellen en die te schetsen, vind je makkelijker de woorden. Je beschrijving rolt als vanzelf uit de toetsen van je pc en zorgt ervoor dat die ander zich er echt in kan herkennen.

Daarmee bereik je dat de juiste kandidaten direct op de knop Contact klikken om je een contactverzoek te doen. En degenen die minder goed bij je passen, voelen zich niet aangesproken en zullen je niet vermoeien met een bericht. Dat is de kracht van een goede tekst over de partner die je wilt ontmoeten. Het maakt het daten leuker en efficiënter.

Gratis check profieltekst

Heb je zitten broeden op je tekst en wil je weten of die duidelijk en aantrekkelijk is? Je kunt kans maken op één van de vier plekken in mijn gratis telefonisch spreekuur op maandag 26 september a.s. tussen 17.30 en 18.30 uur. Als je daar gebruik van wilt maken, stuur dan een mailbericht om je plek te reserveren.

————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.