In deze tijd van het jaar zijn we druk bezig met het maken van de jaarkalender voor de D-Meetings, de activiteiten die we organiseren voor onze deelnemers. De goede sfeer en (heel belangrijk!) de leuke contacten die worden gelegd tijdens zo’n D-Meeting, willen we natuurlijk ook bereiken met de D-Meetings in 2007.

Voor de agenda voor het eerste kwartaal van 2007 zijn we met enkele nieuwe activiteiten bezig of steken we eerdere D-Meetings in een nieuw jasje. Soms is het gewoon goed om alles eens kritisch onder de loep te nemen en te bekijken wat er anders en beter kan. De deelnemers veranderen in de loop der tijd en dus verandert ook de vraag naar de D-Meetings. Er is geen andere datingsite die dit op deze wijze voor haar deelnemers aanbiedt en we merken dat deelnemers zich ook vaak inschrijven bij D-Date om aan de activiteiten mee te kunnen doen. Juist de sfeer in een kleinere groep heeft de voorkeur boven de massale feesten van onze collega-concurrenten zoals Relatieplanet en Lexa. Wat we horen is dat mensen zich daar verloren voelen omdat er verder geen begeleiding is, geen sturing aan het contactleggen wordt gegeven op zo’n avond; er is alleen in diverse zalen muziek. Bij de D-Meetings is van begin tot eind alles zo georganiseerd dat je zoveel mogelijk verschillende deelnemers spreekt. Die begeleiding is voor sommigen even wennen, maar als ze naar huis gaan snappen ze waarom: ze hebben met veel D-Daters kunnen praten om een eerste indruk te krijgen. En dat het tevreden reacties en goede resultaten oplevert, blijkt uit de reacties op de D-Meetings.

Deze week hebben we ook weer een kookworkshop ingepland voor februari, die speciaal voor D-Date op maat wordt gemaakt. Omdat kookworkshops populair zijn en altijd snel zijn volgeboekt, staat deze zeker weer in de D-Meeting kalender voor het nieuwe jaar.

D-Date zorgt voor een uitgebalanceerde deelnemersgroep, waarbij gelet wordt op geslacht, leeftijd en zoekprofiel. Zodoende heeft iedereen de kans leuke, interessante en misschien wel veelbelovende contacten te leggen. De kok zorgt voor heerlijke recepten, de ingredienten en de schorten. En dan kan het koken beginnen! Doordat je gezellig samen de gerechten bereidt, krijg je de kans elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. Tot slot van de D-Meeting gaan we met z’n allen aan tafel om te proeven of het lekker geworden is! Jammer dat wij geen deelnemers zijn; we hadden graag meegedaan. We gaan die 4e februari wel even kijken hoe het in de praktijk uitpakt. Misschien hebben we mazzel en mogen we toch wat proeven….