Foto loveIn mijn maandelijkse workshop is het gezucht over het samenstellen van een goed profiel meestal niet van de lucht. Logisch, want het is niet makkelijk om jezelf in woorden en een paar foto’s te vatten. Je hebt altijd het gevoel dat je er niet mee kunt vertellen wie je echt bent.

Toen fotografe Vera Vandervesse en ik spraken over het effect dat een optimale tekst en de mooiste foto’s hebben op het datingresultaat, was het al snel duidelijk. We besloten om een workshop te organiseren, waarin professionele foto’s van de deelnemers gemaakt worden én er door hen samen met mij een goede profieltekst wordt samengesteld. Aangevuld met tips over het selecteren van de juiste partner, stelden we de interessante workshop samen.

Wat je dan krijgt?

Met één middag flink maar gezellig doorwerken, bereik je een fantastisch resultaat. Je houdt tijd over omdat je geen avonden en weekenden meer hoeft te besteden aan je profieltekst. Je gaat namelijk met een kant-en-klaar profiel naar huis. Inclusief een serie leuke foto’s van jezelf, zowel close-up als van je hele postuur. Ze zijn klaar om zo bij je profiel te plaatsen en natuurlijk krijg je persoonlijk advies over de meest effectieve volgorde.

Als je deze unieke kans wilt grijpen, raad ik je aan om het meteen te doen. Er zijn namelijk nog maar twee plaatsen vrij voor deze workshop! Meld je nú aan om er a.s. zaterdag (22 oktober) bij te kunnen zijn.

 ————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.