Sneeuwkristal Het verfrissende vriesweer en de prachtige sneeuwlandschappen zijn voor menigeen inspirerend. Zo langzamerhand doemen er in de foto's en sfeerbeelden in de profielen van singles op datingsites steeds meer winterfoto's op. Het is inderdaad goed om de jaargetijden in je foto's terug te laten komen. Alleen een foto in zonnige zomeroutfit wekt algauw de suggestie dat je profiel al langere tijd op de datingsite staat. Dat 'verkoopt' dus minder goed.

Een goede winterfoto

Laat je vriend(inn)en dus een paar leuke foto's schieten als je dit weekend gaat schaatsen, langlaufen in het bos of een sneeuwballengevecht aangaat. Het is dan wel goed om in gedachten te houden dat je alleen op de foto dient te staan; volgens de privacy-wetgeving mogen er geen anderen op je foto staan op de datingsite. Zij hebben er namelijk niet voor gekozen om zichzelf op een datingsite te profileren.

Winter in je contactverzoek

Doe je in deze dagen een contactverzoek, dan is het wel heel
makkelijk om tot contact te komen. Als je dit blog regelmatig leest
weet je dat het in een contactverzoek van belang is dat je het kort
houdt en eindigt met een laagdrempelige vraag. In deze dagen kan dat
heel makkelijk. Je hoeft alleen maar te vragen of de ander al
geschaatst heeft of dat nog gaat doen. Of misschien al iemand met sneeuwballen
heeft bekogeld bijvoorbeeld. Iemand met kinderen kun je vragen of ze al
met de slee op pad zijn geweest, enzovoorts. Zo'n vraag wordt makkelijk
beantwoord omdat die niet bedreigend is. En dan heb je zomaar contact!

Extra date-kansen

Dit winterweer biedt ook extra date-kansen. Zo kun je al op vele plaatsen schaatsen, langlaufen, snowboarden, aan sneeuwpopwedstrijden meedoen, naar de kerstparade, etc. Daar ontmoet je andere mensen dan je anders tegenkomt en een uitglijder of botsing kan in dit geval zomaar succesvol zijn 😉 En ben je zo'n crack dat je niet uitglijdt of tegen iemand opbotst, dan is er na afloop onder het genot van een warme chocomel of glühwein ook nog een contactmogelijkheid natuurlijk. Het gaat allemaal net iets makkelijker in zo'n sportieve, sfeervolle, winterse omgeving. 

Veel winterplezier!