'Vertel eens wat ik aan jouw workshop internetdaten heb, wat je daarin doet', zei iemand gisteren tegen mij. Dat vertel ik dan graag meteen aan iedereen die dat wil weten, dus vandaar dat ik dit blog daaraan wijd.

Wat je met je deelname aan de workshop internetdaten bereikt:

1.    Je ontdekt hoe je heel makkelijk een profieltekst schrijft die lekker leest, interesse wekt en als vanzelf tot contacten leidt.
Als je al vele malen hebt zitten krassen en strepen in je tekst en nog steeds het gevoel hebt dat 'ie beter kan, dan zul je tijdens de workshop ervaren waar je die verbetering kunt aanbrengen. Je ontdekt wat je 's avonds al kunt veranderen om je profiel aantrekkelijker te maken, hoeveel een kleine aanpassing kan doen om je profiel te laten uitstralen wat jíj bedoelt. Voorbeelden, slimme trucs en tips en natuurlijk zélf oefenen met de andere singles die aan de workshop deelnemen.

2.    Je gaat zien wat een foto doet met je profiel, wat je foto's over jezelf vertellen en welke foto's tot het beste resultaat leiden.
Aan de hand van veel voorbeelden zie je tijdens de workshop waaraan je bij je eigen fotokeuze aandacht zou moeten besteden om je resultaat positief te beïnvloeden; om zoveel mogelijk contacten te leggen.

3.    Het analyseren en 'doorzien' van profielen wordt een fluitje van een cent.
Heel waardevol: je leert te doorgronden op basis van welke informatie je een profiel opslaat of juist verwijdert. Waarom je contact wilt gaan leggen of waarom je dat beter niet kunt doen. Daardoor krijg je overzicht en kun je effectiever daten.

4.   Je doet voortaan met gemak een onweerstaanbaar contactverzoek, omdat je leert wát je het beste kunt schrijven en hóe je je contactverzoek indeelt om succesvol te zijn.(Nooit meer: 'je profiel sprak me aan, wil je het mijne ook eens bekijken?'

5.    Je ontdekt hoe je ervoor zorgt dat je je partner sneller vindt. Met een onthullende oefening wordt je duidelijk waarom je je partner nu nog niet gevonden hebt én wat je eraan kunt doen om hem of haar binnenkort wél tegen te komen. Een eye-opener!

Voor wie is de workshop?

 • Je wilt nú je partner vinden. Of je al ingeschreven staat bij een
  datingsite (maakt niet uit welke) of nog wilt starten, je hebt veel aan deze workshop als je
  het vinden van een partner serieus aan wilt pakken.
 • Je wilt je tijd nuttig besteden en efficiënt kunnen daten. Je ontdekt graag welke strategie het beste bij jou past zodat je doelgericht aan de slag kunt.
 • Je komt om te leren hoe je het beste kunt internetdaten; dat je misschien een leuke single ontmoet is meegenomen maar geen hoofddoel van deelname.
 • Je bent bereid om je eigen profiel en je manier van daten onder
  de loep te nemen, zodat je het beste in jezelf naar boven kunt halen om
  de liefde van je leven te vinden.

Na afloop van de workshop kijk ik -als je dat wilt- samen met jou naar je profiel en geef je persoonlijke tips en suggesties.

Wat andere singles ervan vonden

Singles die eerder hebben deelgenomen aan de workshops schreven in de evaluatie:

"Ik weet niet waarom ik het zelf niet zag, maar jij hebt me laten zien dat ik juist de verkeerde accenten had gelegd. Mijn profiel is nu veel duidelijker en vertelt dat ik een leuk mens ben. " (Betty, 41)

"Toen ik die voorbeelden van foto's en teksten zag en wat jij daaruit haalt over iemand, toen dacht ik gelijk 'wat heb ik een hoop tijd zitten verdoen met het doornemen van al die profielen'  ". (Peter, 53)

"Eerlijk gezegd was ik moedeloos geworden van alle afwijzingen en was jouw workshop mijn laatste poging om van het daten nog een succes te maken. Je hebt me geïnspireerd om het anders aan te pakken en dát heeft geholpen: ik heb nu een maand 'verkering' ". (Monique, 59)

"Jeetje, wat schudt jij makkelijk teksten uit je mouw! Alleen dat al maakte mijn middag goed, want ik ging ineens zien hoeveel 'kapstokken' je uit een profiel kunt halen. Ik kan het nog niet zo snel als jij, maar nu hoef ik niet meer te worstelen om een contactverzoek te schrijven." (Egbert, 37)

 "Ik snap nu wat je bedoelt met het 'toe zijn' aan een relatie. Ik ben met je oefening aan de slag gegaan en heb nu pas het gevoel dat ik echt open sta voor het ontmoeten van mijn prins op het witte paard." (Mariëlle, 32)

Aanmelden

De datum van de eerstvolgende workshop vindt je rechtsbovenaan dit weblog. De workshop vindt plaats in Utrecht en begint om 13.30 uur. Als lezer van dit blog krijg je tien euro korting voor een schat aan nuttige informatie die het daten makkelijker en leuker maakt. Je bent van harte welkom. Je kunt je aanmelden door het invullen van dit formulier; je ontvangt dan alle nadere informatie in je mailbox.