Peinzend jongetje Het schrijven van een bericht aan de single waarvan je het profiel heel erg aanspreekt, kost meestal vele hoofdbrekens. Wat zet je er nu in om te zorgen dat je een positieve reactie krijgt? Hoeveel schrijf je en wat is de juiste toon?

Over het schrijven van contactverzoeken kan ik wel een hele middag tips geven, zeker als we ook samen gaan oefenen. Want door het veel te dóen, ga je vanzelf steeds makkelijker een contactverzoek schrijven.

Hoe lang is een goed contactverzoek?

Kort! De kracht zit namelijk in een bondige tekst die hout snijdt. Die duidelijk maakt waarom de ontvanger op jouw contactverzoek echt positief moet reageren; het gevoel moet geven waarom hij/zij zo’n kans niet kan laten lopen. Dat werkt natuurlijk alleen als je een goede profieltekst hebt geschreven. De ontvanger van je bericht gaat dat namelijk direct bekijken en moet dan helemaal overtuigd zijn van jouw geschiktheid.

Wanneer krijgt de ontvanger dat gevoel?

Als je een persoonlijk bericht stuurt, voelt de ontvanger dat het geen kopiëren/plakken-bericht is, maar dat je echt moeite doet om met hem of haar in contact te komen. Dat scheelt al de helft.

‘Persoonlijk’ betekent ook dat je in het bericht laat merken dat je het profiel van die ander gelezen hebt. Er staat dus iets in je contactverzoek dat de ontvanger over zichzelf vertelt in zijn/haar profiel. En daarover bedenk je een originele zin! Laat vooral de standaard onzin weg waardoor iemand je contactverzoek direct wegklikt: ‘je lacht zo lief’, ‘je schrijft zo leuk’, ‘volgens mij kunnen we het wel leuk hebben samen’. Dat schrijft iemand die tientallen berichten achter elkaar verzendt en geen moeite doet om het hart van de ontvanger te veroveren. Jij maakt natuurlijk het verschil door iets origineels te verzinnen en het oprecht te menen. Voorbeelden geef ik je graag in mijn gratis teleseminar.

Er zijn nog vele tips te geven en die geef ik je graag persoonlijk tijdens het gratis teleseminar ‘5 tips om een afwijzing te voorkomen en te scoren met elk contactverzoek’ dat plaatsvindt op dinsdag 31 mei om 20.00 uur. Een teleseminar is een telefonische training; meer informatie daarover vind je hier. Je kunt gratis deelnemen, zodat je daarna makkelijk een onweerstaanbaar contactverzoek kunt verzenden. Schrijf je nu in, want het aantal plaatsen is beperkt.

————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.