5aZo aan het einde van het jaar kijkt iedereen terug. Daar kun je natuurlijk iets van leren en het kan je helpen volgend jaar tot een ander, mooier resultaat te komen dan je dit jaar hebt bereikt. Maar eerlijk gezegd kijk ik ook heel erg graag vooruit. Want daar ligt je toekomst immers!

Als single ben je daar waarschijnlijk ook meer in geïnteresseerd dan in het terugkijken op een periode waarin het je nog niet gelukt is de liefde van je leven te vinden. Je wilt vast liever weten wanneer je in 2012 je partner gaat vinden.

Hoe valt te ontdekken wanneer jij je partner gaat vinden?

Om dat te ontdekken, hoef ik vaak alleen maar naar je profiel te kijken. De manier waarop je de profieltekst hebt geschreven onthult meestal al of jij echt in de relatiestand staat; eraan toe bent en er klaar voor bent nú je partner te vinden. Dan zit 'm niet zozeer in specifieke woorden, maar meer in de context. Een van de belangrijkste kenmerken is wel de wijze waarop je schrijft over de relatie die je wilt en de partner die je graag zou ontmoeten. Daaruit kan vaak al duidelijk afgelezen worden of je er nu al aan toe bent die partner te ontmoeten of dat je daar nog even een gewenningsperiode voor jezelf voor nodig hebt.

Ook aan de foto's kan ik vaak al zien of je je partner nu al kunt en wilt verwelkomen of dat je aan het idee dat hij of zij morgen voor de deur staat nog even moet wennen. Dat zit 'm niet zozeer in de soort foto's, maar meer in de intensiteit en uitstraling ervan.

Tot slot is de manier van het selecteren en benaderen van kandidaten veelal een duidelijke aanwijzing van de termijn waarop je je partner gaat vinden. Het maakt natuurlijk verschil of je kandidaten zorgvuldig op een gestructureerde wijze selecteert of dat je klakkeloos op elk nieuw profiel dat op de site verschijnt, reageert. En er zit ook een verschil in resultaat tussen het verzenden van louter interesseberichten en persoonlijke, met zorg geschreven contactverzoeken.

 

Een precieze indicatie van de termijn waarop je je partner vindt, kan ik je geven bij de Profielcheck of als ik je profiel kan bekijken tijdens de Workshop Succesvol Daten. Als je die vóór de jaarwisseling aanvraagt, ontvang je een aantrekkelijke eindejaarskorting. Zo kun je hoopvol én goed voorbereid het nieuwe date-jaar starten en kun je al vroeg in het nieuwe jaar je zoektocht beëindigen.

Ik wens je een goed uiteinde en een nog beter begin van het nieuwe jaar!