Medaille gouden zwemteam
    

Na de indrukwekkende opening van de Olympische Spelen, zien we nu steeds meer sporters daadwerkelijk in actie komen. De bronzen judo-medaille en de gouden plak voor de zwemsters maken ons Nederlanders trots en blij voor hen. Want daar doen ze het immers voor; om te winnen, om met een medaille om de nek naar huis te kunnen terugkeren.

Voor de daters is er een hoop inspiratie te halen uit de inspanningen van deze Olympische sporters. Want het is ongelooflijk wat zij hebben moeten overwinnen om zover te komen. Dé eigenschappen die hen zover gebracht hebben, zijn doorzettingsvermogen en geloof in zichzelf. Telkens weer jezelf motiveren, jezelf overtuigen dat je het kunt, dat je het waard bent om er zoveel energie in te steken.

Als je aan het daten bent, maken die eigenschappen ook voor jou het verschil. Als je graag de liefde van je leven wilt vinden en dat lukt niet binnen een week of een maand, dan wordt er aanspraak gedaan op je doorzettingsvermogen én je geloof in jezelf. Sommigen singles vertellen me tijdens een coachingsgesprek dat ze het na een aantal afwijzingen moeilijk vinden om erin te blijven geloven dat ze hun partner gaan vinden.Als je dan het bijltje erbij neergooit, is dat zonde van de energie en tijd die je er al in gestoken hebt.

Er gaan mooie verhalen rond dat iemand binnen een dag of week via een relatie- of datingsite zijn of haar liefde van het leven vindt. Dat gebeurt ook af en toe en dat zijn natuurlijk prachtige succesverhalen. Maar de kans dat je bij de grote groep hoort die daar iets meer tijd voor nodig heeft, is veel groter. Ik houd ervan om je een realistisch beeld te schetsen en wil je met dit blog informeren hoe internetdaten werkt, dus daarom wil ik ook dit gewoon eerlijk vermelden. Maar als je naar de Olympische sporters kijkt, zie je ook waar je het voor doet. Voor dat ultieme moment van het bereiken van je doel, in jouw geval het vinden van de liefde van je leven. Dat overweldigende gevoel van blijdschap en de trots dat je je doel hebt bereikt is ongekend. 

Blader vandaag daarom weer eens door tien profielen en selecteer degene(n) aan wie je een hartstikke leuk, niet te weerstaan contactverzoek doet. Ook jij bereikt echt je doel door vol te houden en erin te blijven geloven!