Als spreker

Zoek je een verrassende lezing, presentatie of workshop? Vraag dan Denise Janmaat als spreker.

Denise is een ervaren spreker die haar toehoorders met een boeiend betoog een ander inzicht biedt. Zij is gewend voor zalen van 25 tot 1.500 deelnemers te staan.

Haar presentaties zijn boeiend doordat zij ervan houdt verrassende invalshoeken te kiezen. Ze zet de deelnemers even op een ander spoor, waardoor ze altijd met een resultaat naar huis gaan. Denise houdt ervan het publiek (waar mogelijk) bij haar presentatie te betrekken; hen een actieve rol te laten spelen, waardoor haar verhaal nog beter beklijft. Haar humor en sprankelende uitstraling laten de aandacht geen moment verslappen.

Haar brede achtergrond en ervaring op het gebied van management, marketing, communicatie en psychologie, biedt de mogelijkheid om vanuit meerdere invalshoeken een boeiende presentatie, lezing of workshop te verzorgen.

 

Voorbeelden

  • Een lezing voor ondernemers in de reisindustrie ging over communicatie met je doelgroep. De ondernemers leerden hun doelgroep op een andere manier te verleiden. Denise gebruikte daarvoor zowel haar marketing- en communicatie achtergrond als de technieken die zij als datingcoach gebruikt voor de singles die zij begeleidt bij het vinden van hun partner.

“Dat je zelfs ons meest prominente lid (Antoon van Hooff, Burgers’ Zoo) tot nieuw inzicht bracht, was het meest hilarische moment van de avond. We hebben allemaal genoten én veel geleerd. Dankjewel!”

  • Zo gaf zij een lezing voor studenten psychologie van de Hogeschool Tilburg in het kader van het thema van hun congres over Liefde en Lust. De lezing werd door de deelnemers hoog gewaardeerd door de mix van informatie door Denise en actie in de zaal.

“Alsnog bedankt voor het geven van de lezing, we hebben niets dan positieve reacties gehad. We hopen dat het voor jou ook een leuke ervaring was.”

  • Een workshop tijdens het Jubileumcongres van de Vereniging van Verlegen Mensen, waarin zij toegelicht krijgen hoe zij makkelijker een partner kunnen vinden op een wijze die past bij hun situatie. Een mix van informatie-overdracht en actief oefenen, zodat zij naar huis gaan met nieuwe vaardigheden.
  • Een workshop voor de recruiters van ASML, die graag putten uit de ‘verleidingstechnieken’ van de datingcoach Denise Janmaat om makkelijker kandidaten te vinden voor hun vacatures.

 

Wil je Denise als gastspreker op je bijeenkomst of event? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Als je je wensen vertelt, wordt samen met jou een succesvolle invulling bepaald. Onderwerpen kunnen eveneens in overleg worden bepaald en worden afgestemd op de deelnemers en de gelegenheid. Hetzelfde geldt voor de duur (van 20 minuten tot 3 uur), de vorm en hoeveelheid interactie en gewenste activiteit van deelnemers.

Denise is als spreker ook te boeken via Zijspreekt.nl