‘Daten als je partner er niet meer is’

(subtitel: Een nieuw liefdesleven na het overlijden van je partner).

daten als je partner er niet meer isHet is een fraai vormgegeven boek, telt 144 pagina’s en bevat 60 illustraties. Door de heldere schrijftrant en de open sfeer is het een toegankelijk boek geworden voor alleenstaanden die hun partner door overlijden zijn verloren en die weer openstaan voor een nieuwe relatie.

Daarnaast is het ook een boek voor de omgeving van de weduwe/weduwnaar, om begrip te bevorderen voor de situatie waar de persoon in kwestie zich in bevindt. Zo bezien is het tevens een boek dat je geeft aan iemand in je omgeving die een partner heeft verloren, om te laten merken dat je hem of haar een nieuwe liefde gunt. Het kan daarmee ook de opstap vormen om erover met elkaar te gaan praten.

‘Daten als je partner er niet meer is’ wordt uitgegeven door MoosMedia en is verkrijgbaar via de boekhandel en kun je via onderstaande bestelknop direct bestellen, zodat het snel bij je in de bus ligt en je meteen kunt beginnen.

Je betaalt EUR 16,95 voor het boek, inclusief verzending is het EUR 19,25. Je krijgt er gratis het abonnement op mijn nieuwsbrief bij, waarmee je regelmatig aanvullende tips in je mailbox ontvangt.