Je hebt vanaf nu 3 extra manieren om je partner te vinden. Datingcollege.nl is namelijk van start gegaan!

Datingcollege is een baanbrekend concept, ontstaan uit de unieke samenwerking tussen Relatieplanet en D-Date. Samen bieden zij de single via Datingcollege alle mogelijkheden om sneller en makkelijker hun partner te vinden.

HEADERdating college

Met het 11-delige E-College kun je jezelf het daten eigen maken via lessen die je in eigen mailbox ontvangt. Een handige manier om beslagen ten ijs te komen, zonder dat je je stoel ervoor uit hoeft.

In de Hoor-colleges licht Datingcoach Denise Janmaat telkens een specifiek onderdeel van het daten toe, uiteraard met veel praktische tips om er direct zelf mee aan de slag te kunnen. Aan de hand van voorbeeld-profielen krijg je meteen inzicht hoe je het geleerde praktisch kunt toepassen. Hoor-colleges zijn telefonische trainingen van 45 minuten, die je in je eigen omgeving achter je pc kunt volgen.

Met het Pro-College geef je jezelf de beste aanpak van het internetdaten cadeau. Je gaat dan namelijk samen met Datingcoach Denise Janmaat en de andere singles die deelnemen in 13 weken je partner vinden. De start wordt gemaakt met een live-startsessie waar je de Datingcoach en de andere deelnemers persoonlijk ontmoet. In de weken daarna leer je via Hoor-colleges en de contacten in het speciale Pro-College Forum de fijne kneepjes, heb je contact met de Datingcoach en ga je de eerste dates realiseren. Daarom is ook drie maanden betaalde deelname aan Relatieplanet inbegrepen. En natuurlijk worden ook de successen gezamenlijk gevierd!

Je kunt je nu meteen inschrijven om ook nog dit jaar de liefde van je leven in je armen te houden. Maak je keuze en reserveer. Je zult merken dat vanaf dat moment het daten nooit meer hetzelfde zal zijn.

__________________________________

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.