Het succes van de workshops internetdaten die ik geef, blijkt uit het aantal deelnemers dat zich een paar maanden daarna geen single meer noemt; gemiddeld zo'n 70%. Zij hebben hun partner gevonden. Voor mij voelt dat geweldig! Toen ik twaalf jaar geleden de eerste datingsite van Nederland startte, was dat ook mijn doel. En dat is het nog steeds: zoveel mogelijk mensen de liefde van hun leven laten vinden.

In de workshop leer ik de deelnemers hóe zij dat ook kunnen bereiken. Degene die mijn succes-strategie na de workshop in praktijk gaat brengen, vindt daardoor meestal binnen een tot enkele maanden zijn of haar partner. Voorwaarde is wel dat je ook alle stappen van de succes-strategie uitvoert. Natuurlijk met je eigen sausje, maar wel heel bewust en nauwgezet. De meeste deelnemers maken daarom in de weken erna nog gebruik van de mogelijkheid om gratis met mij te chatten voor aanvullend advies en tips.

Hoewel velen dat nog steeds denken, is daten namelijk niet iets wat je 'eventjes' doet. Als je het zo denkt te kunnen aanpakken, krijg je ook het resultaat dat daarbij past: niets!

Net als voor het winnen van een marathon, moet je je ook inspannen om de liefde van je leven te vinden. Het kost tijd, geld en energie om hem of haar te vinden. Voor daten (en een relatie) moet je bovendien jezelf (leren) kennen, kritisch naar jezelf kunnen kijken, flexibel kunnen zijn en buiten de gebaande paden durven gaan.

Dat begint met de workshop. De deelnemers die daar komen, zijn singles die zich willen gaan inschrijven bij een datingsite en goed beslagen ten ijs willen komen. En het zijn singles die al ingeschreven staan bij een datingsite (ze komen van allerlei sites) en ontdekken dat ze nog geen succes hebben. Met hun deelname aan de workshop zetten ze de eerste stap naar hun nieuwe partner; ze zijn zich bewust geworden dat het anders moet. Hoe, dát leren ze die middag

De workshop die ik op zaterdagmiddag 27 maart a.s. in Utrecht geef, is de laatste in deze opzet en tegen deze prijs. Binnenkort kom ik met meer informatie over de nieuwe vorm die de workshop krijgt. Deze laatste  workshop start om 13.30 uur. Om 17.00 uur ga je met veel informatie, motivatie en inspiratie naar huis. Als je daar prijs op stelt, kijk ik na afloop graag (gratis) samen met jou naar je profiel zodat je de volgende dag met die persoonlijke tips aan de slag kunt.

Er is veel belangstelling voor deze laatste workshop in deze opzet. Er zijn nog twee plaatsen vrij, dus als je erbij wilt zijn, is het raadzaam om je plaats nu meteen te reserveren.