2c

Dat je met Pasen eieren zoekt is een traditie. Wie echter denkt dat je door te zoeken ook je partner vindt, komt van een koude kermis thuis. Want ben nou eerlijk: als het zo makkelijk was, had je hem of haar al in het dagelijks leven gevonden, toch?!!

"Maar je moet toch zoeken om je partner te vinden?" Ik kan het begrijpen als je even het spoor bijster bent. En toch is afgelopen week weer het bewijs geleverd dat internetdaten zo werkt. Een deelnemer die in februari aan de workshop deelnam, stuurde een mailtje om zich uit te schrijven; hij heeft zijn partner gevonden! En schreef zelf dat de les uit de workshop 'Ga van zoeken naar vinden' door hem in praktijk is gebracht en tot dit succes heeft geleid.

Hoe doe je dat dan? Hoe ga je van zoeken naar vinden? Door te kijken naar wat je aanspreekt in een profiel. Als je de tekst en de foto's bekijkt, toets dan eens bij jezelf wat je direct in positieve zin opvalt en aanspreekt. Het is heel makkelijk om te ontdekken waarom iemand NIET bij je past; de kunst is echter om uit te vinden waarom deze deelnemer een interessante match zou kunnen zijn.

Als je in dat ritme komt, ga je merken dat je veel meer deelnemers in het bestand aantreft waarmee je contact zou willen leggen. En daar begint je succes! Je maakt dan de omslag van zoeken naar vinden en gaat de liefde van je leven dus ook tegenkomen.

Zoek dus gerust de laatste eieren en geniet van je oogst, maar richt je daarna op het VINDEN van je partner. Ik kan je verzekeren dat je dan ook met net zo'n klinkend resultaat als die deelnemer aan die workshop aan ons een afscheidsmailtje stuurt. Ik ontvang 'm graag.