Als jij graag (weer) een partner wilt vinden, dan gá je die ook vinden. Misschien geloof je het nu nog niet of kun je je dat nog niet voorstellen, maar het is echt zo. Ik kan je bovendien verzekeren dat je het zelf kunt bewerkstelligen. Je hebt alles in huis om jouw doel (je partner) te bereiken.


Ja, maar……..

– "ik heb al zo vaak een date gehad die toch op niets uitliep, dat zal nu ook wel weer zo zijn";

– "als het nou weer de verkeerde man/vrouw is waar ik op val, die ellende wil ik niet nog eens";

– "als ik op zo'n datingsite kijk, dan zit er helemaal niets tussen";

– "de berichten die ik krijg zijn allemaal van mannen/vrouwen waar ik niets mee wil";

– 'op mijn leeftijd ligt dat allemaal niet meer zo eenvoudig";

– "al die mannen willen jonge vrouwen; ik ben gewoon te oud";

– "al die vrouwen zijn zo veeleisend, daar kan ik niet aan voldoen";

– etc.


En toch…..

ga jij je partner vinden! Zijn dan al die leeuwen en beren die je nu meteen op kunt noemen, dan ineens niet meer aanwezig? Natuurlijk wel. De vraag is of je die lekker in de weg wilt laten staan en jou wilt laten belemmeren, of dat je gaat zorgen dat ze tussen jou en je doel (je partner) vandaan gaan.

Focus je op je doel Door je te focussen op wat je écht wilt in je leven, ga je het ook bereiken. Dat betekent dat je alles gaat doen wat ervoor nodig is om je doelstelling te realiseren. Dus ook het verwijderen van de leeuwen en beren. En dat is makkelijker dan je denkt. Je moet alleen even weten hoe. Als je de (nieuwe) liefde van je leven wilt vinden, dan ga je er dus voor zorgen dat:

iedereen weet dat dat jouw doel is; je vertelt dus aan de mensen om je heen dat je graag een partner wilt vinden;

je herkenbaar bent en gezien wordt. Je zorgt dat je van een grijze muis op de achtergrond verandert in een stralend mens dat gezien mag worden. In letterlijke zin: borst vooruit, schouders naar achter: hier sta Ik! En: in een rode blouse of polo in plaats van een grijze. Gewoon jezelf laten zien.

je acties neemt die leiden tot het ontmoeten van kandidaten. Dat kan door te reageren op advertenties in een krant, door singles-activiteiten te bezoeken, je op een datingsite in te schrijven, een cursus over het vinden van een partner te volgen, een coach in te schakelen, etc.

Denk je nu 'poeh, dat is heel wat', dan help ik je graag. Of vind je het prettig om bij het zetten van deze stappen een zetje te krijgen, geholpen te worden en onbeperkt tips en adviezen te kunnen krijgen, kom dan zaterdagmiddag 7 augustus naar de startsessie van mijn Summer Bootcamp Leer je partner vinden in 6 weken! Daarin ga je -samen met andere singles die net als jij nu echt hun partner willen gaan vinden- al je leeuwen en beren uit de weg ruimen en je helemaal focussen op het vinden van je partner. Schrijf je nú in om erbij te kunnen zijn!