Liefde maakt blind Het bericht dat vandaag op nu.nl verscheen, vertelde dat nu bewezen is dat liefde blind maakt. Proefpersonen die foto's getoond krijgen van hun geliefde, vertonen op dat moment weinig hersenactiviteit, terwijl bij het tonen van foto's van anderen er wel degelijk hersenactiviteit wordt gemeten.

En wat kun je nu met die informatie als single?

Tijdens je voorselectie goed opletten en alle tips volgen die er maar te krijgen zijn. Uit een profiel plus foto is namelijk veel te destilleren, vraag het maar aan de deelnemers aan mijn workshop of programma.

Het gaat er namelijk kort gezegd om dat je:

a) tussen de regels door kunt lezen

b) de verbinding kunt leggen tussen wat je ziet en wat je leest

c) onbevooroordeeld kunt waarnemen.

Als je die drie aspecten optimaal benut, zul je merken dat je veel meer kandidaten ziet in het bestand dat tot nu toe je partner nog niet heeft gebracht. En daarin schuilt de kracht van het goed kunnen zoeken op een datingsite: de ander ontdekken vóórdat je zo verliefd bent, dat je niet meer objectief waarneemt! (blind wordt).

Wil je horen hoe je de juiste partner kunt herkennen? Schrijf je dan in voor de gratis teletraining die ik donderdagavond 13 januari van 19.00 tot 19.45 uur geef. Je vindt hier meer info en kunt je daar ook inschrijven.

 ————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.