Vanaf vandaag tref je op dit weblog ook korte videofilms aan met tips. Voor elke stap van het daten heb ik een aparte videofilm met tips gemaakt. Zo kun je tijdens het inschrijven er al voor zorgen dat je beslagen ten ijs komt.

Ook gevorderde daters vinden er nuttige tips in. Op welke datingsite ik ook ga bladeren, het aantal profielen dat echt goed is samengesteld (en daardoor veel succeskansen heeft) is helaas nog klein. Alle reden dus om deze gratis tips eens door te nemen en er je voordeel mee te doen!

Nu we op de D-Date site de gratis chat met de (helpdesk en de) coach hebben geïntroduceerd, worden zich steeds meer singles na zo'n chat-gesprek bewust dat internetdaten meer is dan 'even een profieltje op een site zetten'. Gelukkig! Want het is mijn persoonlijke doel en mijn missie om zoveel mogelijk singles de liefde van hun leven te laten vinden. En ik merk dat ze met gerichte tips en door iets meer aandacht te besteden aan hun profiel veel eerder succesvol zijn.

In de rechterkolom van mijn weblog tref je daarom 'Video's over daten' aan. Korte video's van een paar minuten die je enkele tips aanreiken. Er zijn er nog veel meer en ik zal mijn best doen jullie telkens weer andere aspecten toe te lichten.

Zaterdagmiddag (6 juni) kun je trouwens ook in 1 middag álles over internetdaten leren tijdens mijn workshop. In dit blog tref je uitgebreide informatie over de workshop aan en kun je de ervaringen van eerdere deelnemers lezen. Er zijn nog drie plaatsen dus als je erbij wilt zijn is het aan te bevelen me snel een mailtje te sturen met je reservering.