OK, dit jaar 2010 is al bijna weer voorbij. Je stelt vast dat je tot nu toe de liefde van je leven nog niet hebt gevonden. Maar natuurlijk voel je de hoop van het nieuwe jaar 2011 al gloren!

Dat hoopvolle gevoel zorgt ervoor dat je met frisse energie alle kansen wilt grijpen om je doel snel te bereiken: de liefde van je leven vinden. Het kan je niet snel genoeg gaan.

Je voelt dat als je nu even extra moeite doet, je de eindsprint met gemak kunt trekken en je partner op de finish met open armen op je staat te wachten. Als het zo dicht voor het grijpen ligt, is een paar uur extra training voor die eindsprint natuurlijk geen enkele moeite.

Wat kun je doen om je partner bij de finish in de armen te kunnen vallen?

1. Je gaat samen met mij op onderzoek uit en ontdekt waarom het je tot nu toe nog niet gelukt is jouw ideale partner te vinden. Bij dat onderzoek gebruiken we verschillende methoden en laat je je met oefeningen leiden naar de ontdekking van datgene dat je kunt veranderen om je partner snel te vinden. Het voelt heerlijk als duidelijk wordt welke actie(s) je kunt gaan nemen. En als je dat wilt weten, kan ik je ook laten zien wanneer je je partner gaat vinden.

2. Je werkt aan de actiepunten die je hebt overgehouden aan je ontdekking bij punt 1. Naast het wegnemen van de belemmeringen die je nog ervaart, ga je de vele persoonlijke tips die je van me krijgt verwerken. Je neemt je profiel nog eens grondig onderhanden, gaat met mij en de andere singles die aan het trainen zijn een selectie van kandidaten doornemen en contacten voorbereiden.

3. Met zo'n gedegen voorbereiding ben je klaar om de sprint te starten. Je eerste contactverzoek wordt verzonden, jullie gaan mailen en je spreekt jullie eerste ontmoeting af: je hebt een date!

4. We bereiden je eerste date goed voor, zodat er ook een tweede uit voort kan vloeien. Met zo'n voorbereiding kun je meer ontspannen naar je date gaan, verloopt het gesprek soepeler en heb je grote kans dat die tweede date er ook komt.

5. Na meerdere ontmoetingen voel je dat je een beginnende relatie hebt en dat je de finishlijn hebt bereikt: je hebt het steeds vaker over je vriend(in) en durft te geloven dat het weleens een serieuze relatie zou kunnen worden. Jullie beleven een spannende ontdekkingstocht die steeds mooiere uitzichten biedt. Die helpen je om alles wat voorheen een belemmering vormde in een ander perspectief te zien en in elkaar echt de liefde van je leven te gaan zien. 

"Denise weet waar ze het over heeft, is betrokken en enthousiast en weet je te prikkelen
om anders naar jezelf en degene die je zoekt te kijken. Ze geeft in de training concrete handvatten.
Het daten wordt weer leuk en spannend! 

Ik raad iedere dater aan zichzelf deze training te gunnen, het is een investering in je toekomst."

Bianca

 

Wil je de eindsprint van 2010 nu inzetten om verliefd het nieuwe jaar in te gaan? Start dan snel met je training, dan moedig ik je onderweg actief aan met veel tips zodat je de finish fluitend bereikt!

Je kunt starten op zaterdag 27 november a.s. met het Pro-College van 13 weken waarbij tevens drie maanden deelname aan de datingsite Relatieplanet is inbegrepen en je via een speciaal, besloten deel van de site door mij begeleid wordt.

Of je start op zaterdag 11 december met Leer je partner vinden in 6 weken! waarin je kunt rekenen op mijn begeleiding die nóg persoonlijker is, onder andere kun je onbeperkt met me chatten voor tips en hulp bij het daten.