Er zijn vele manieren waarop je in je profieltekst onbewust een partner kunt afschrikken. De vraag die mij vaak gesteld wordt, is hoe je dat kunt voorkomen. Heel eerlijk gezegd, adviseer ik de singles die ik coach altijd om dat juist niet te voorkómen, maar het juist op te zoeken! Ik licht je graag toe waarom.

 

Als je lijkt op de singles die bij mij starten met coaching, dan heb je nog het gevoel dat je profiel zoveel mogelijk singles moet aanspreken. Vooral vanuit de gedachte dat je dan veel contactverzoeken zult krijgen en ruim keuze zult hebben om je partner te vinden. Het tegendeel is waar. Als je deze aanpak kiest, ben je wellicht al een tijdje aan het daten en ben je nog steeds de ware niet tegengekomen. Je hebt al de nodige teleurstellingen achter de rug en hebt het gevoel dat er iets mis is aan jou of je aanpak. Misschien denk je wel dat je niemand zult vinden.

 

De gouden tip uit mijn Succes-Strategie is dat je juist expliciet profileert. Dat je heel duidelijk beschrijft wie je bent, welke kwaliteiten en talenten je hebt, welke passies jou drijven en wie je wilt vinden. En dat laatste dan beschreven in zoveel mogelijk geuren en kleuren. Júist omdat je graag die speld in de hooiberg wilt vinden, waarmee jij gelukkig wordt.

 

Als je nu  nog een profiel hebt, dat meer is van hetzelfde, dat jou niet ten voeten uit beschrijft, dan kun je het vinden van een partner op korte termijn beter uit je hoofd zetten. Daarvoor is echt meer nodig. En dat begint met de juiste mindset. Als jij ervan overtuigd bent, dat je zo leuk, boeiend of bijvoorbeeld gezellig bent, dan zul je dat ook uitstralen. En daardoor nodig je onbewust anderen uit om met je in contact te komen. Dat hoeft niet altijd direct voor een relatie te zijn; het kan ook leiden tot een vriendschap. Zodra je in staat bent je te verbinden met anderen, kun je ook toegroeien naar het moment dat je je verbindt met een partner. Die moet dat dan wel kunnen ontdekken en daarvoor is het nodig dat jij jezelf laat zien. Zowel in je profiel als in een ontmoeting.

 

Wil je meer weten over die mindset, zodat je ook net als de singles die ik coach binnen drie maanden (en regelmatig zelfs veel sneller!) je partner vindt, vraag dan mijn gratis E-Book aan: ‘De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten…. en hoe je ze kunt voorkomen’. Dan kun je vandaag nog de eerste stap zetten die je verder brengt en eindelijk zicht biedt op die partner.