Minpunt Een onderwerp dat altijd veel stof tot discussie oplevert, is het vermelden van je minpunten in je profiel. We hebben allemaal wel van die ‘dingen’ aan onszelf waar we minder graag het accent op leggen. Voor de een is dat overgewicht, voor de ander de leeftijd. De een denkt dat iedereen vindt dat hij/zij ‘stom’ haar heeft, de ander heeft een wijnvlek. De een zit in een rolstoel, de ander heeft flaporen. De een is eigenwijs, de ander heeft een ochtendhumeur. Ach, niemand is perfect, toch?

De vraag is of je in je profieltekst je minpunten vermeldt. Daar wordt heel verschillend over gedacht. Ik wil je een tegenvraag stellen: Als je op een receptie of feestje binnenkomt en met een onbekende in gesprek raakt die vraagt ‘wie ben jij?’, ga je dan direct over je minpunten beginnen? Wat laat je dan van jezelf zien? Wat ga je dan over jezelf vertellen?

999 van de 1000 mensen beginnen dan niet over hun minpunten. Sterker nog, ze vertellen het liefst een paar dingen over zichzelf en vragen dan aan de ander ‘en wie ben jij?’. Waarom zou je op een datingsite dan wel direct beginnen over je minpunten. Als jij ze zo belangrijk vindt dat je ze direct wilt vermelden, zitten ze je blijkbaar hoog. Dat kan. Dat kan vele redenen hebben. Het is dan aan te raden om eens met je datingcoach te praten. Je zult merken dat je daarmee inzicht krijgt in waar de schoen wringt. Dat maakt het tevens mogelijk er iets aan te doen en je krijgt daarvoor desgewenst ook praktische suggesties. De verandering komt dan snel. Je krijgt meer reacties en op je contactverzoeken wordt anders gereageerd.

In de individuele coachingssessie die ik met singles heb, ontdekken ze al snel hoe ze van dit hete hangijzer af kunnen komen. En merken dan tevens dat het ze enorm helpt om sneller een partner te vinden!

Wil je ook zo’n verhelderend coachingsgesprek, zodat je je date-pogingen een enorme boost geeft? Je kunt hier een afspraak in mijn agenda inplannen.

————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.