Aantrekkelijke profieltekstJe kunt natuurlijk zelf gaan zitten nadenken over alles wat je zou kunnen doen en moeten laten om aantrekkelijk te zijn voor een partner. Als je graag de makkelijke weg zoekt, kun je je ook laten inspireren door de uitslagen van dit onderzoek over afknappers uitgevoerd onder de singles die ingeschreven staan bij E-Darling. Je kunt daarmee vast bedenken welke kwaliteiten van jezelf een plaatsje in de spotlights verdienen. Immers, door in je profieltekst uit te lichten waar jij goed in bent, waardoor jij zo leuk, boeiend, interessant, etc. bent, zal je profiel aantrekkelijker worden.

Je partner aantrekken als een magneet

Ditzelfde geldt ook voor het beschrijven van de partner die je wilt vinden. Uit de talloze Profielchecks die ik voor singles uitvoer, kan ik één ding zeker concluderen: het is makkelijker te vertellen wat je niet wilt, dan wat je graag zou willen of leuk zou vinden. In menig profiel klinkt dan ook door wat de betreffende single in een vorige relatie minder prettig heeft gevonden. Lees maar eens mee in deze voorbeelden:

"Ik hou niet van macho´s en opscheppers, en een drankorgel wil ik ook niet. Je bent niet snel kwaad of paniekerig."

"………een gezellige romantische man die beslist niet jaloers is met een open karakter."

De kunst zit 'm dan ook in het beschrijven van datgene dat jou doet smelten. Datgene waar je als een blok voor valt, waar je 'opgewonden' van wordt zoals ik dat tijdens mijn workshops Succesvol Daten wel eens beschrijf. Want als je in staat bent om de lezer van je profiel te laten voelen wie jij voor je ziet, wordt het lezen een feest van herkenning en ontvang je direct een contactverzoek.

Je profiel in 1 middag aantrekkelijk maken!

Wil je niet langer worstelen met je profieltekst? Kom dan op zaterdagmiddag 31 maart naar Utrecht om deel te nemen aan de workshop Succesvol Daten. Daarin onthul ik je alle informatie en handige tips om je profiel aantrekkelijk te maken en ga je samen met de andere deelnemers direct aan de slag met je profiel. Er zijn nu nog enkele plaatsen dus schrijf je nu meteen in!