Stel_huwelijk_2_2
Vanmiddag trouwde een stel dat elkaar via D-Date had leren kennen. Omdat zij hun trouwkaart aan ons stuurden, konden we hen een heel persoonlijk cadeau gaan overhandigen. Op zo’n moment wordt er door de bruiloftsgasten vaak gevraagd hoeveel mensen elkaar via internetdaten vinden.

Eerlijk gezegd is dat ons onbekend. Dat komt doordat deelnemers vaak een contact leggen, dat via e-mail gaan uitdiepen en vervolgens afspreken elkaar eens te zien. Op het moment dat er dan een klik is, schrijft men zich uit om de date een kans te geven zich verder te ontwikkelen. D-Date is een datingsite waar men voor deelname betaalt en als er een contact gelegd is, wordt de deelname beëindigd en het profiel van de site verwijderd om niet langer te hoeven betalen.

Bij de uitschrijving vragen we altijd waartoe de deelname heeft geleid. Omdat het contact dan nog pril is, wordt die vraag meestal nog niet beantwoord met ‘relatie’ als resultaat; het (prille) stel wil het die naam nog niet geven. Alleen als mensen later nog een  mailtje, samenwoon- of huwelijksaankondiging sturen, weten wij dat uit het contact een relatie is voortgekomen. Van een heleboel contacten die daaraan niet denken, weten we het uiteindelijke resultaat dus niet. Jammer, maar begrijpelijk. Als je gelukkig bent in je nieuwe relatie, denk je er niet altijd direct aan om dat aan D-Date te laten weten.

Groot aantal contacten
We weten dat het aantal contacten dat via D-Date tot stand komt, groot is. Je eigen initiatief en acties spelen daarbij een grote rol. De D-Date deelnemers zijn tevreden over het resultaat van hun deelname. Dat blijkt onder meer uit het feit dat meer dan vijftig procent (!) van de nieuwe aanmeldingen via een tip of op aanraden van een oud-deelnemer bij D-Date binnenkomt. Daar zijn we heel blij mee. Ons doel is: zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact brengen. Dat we daarbij geholpen worden door tevreden oud-deelnemers die onze site aanbevelen, geeft ons een fijn gevoel.

Scoringskans
Voor degenen onder jullie die graag van tevoren de scoringskans willen weten, is het misschien spijtig dat er niet meer concrete cijfers te geven zijn. Aan de andere kant is het goed om gewoon je eigen pad te volgen. Als jij ervan overtuigd bent dat je je partner via de door jou gekozen datingsite zult vinden, zul je dat ook doen. Je gaat dan de juiste tekst voor je profiel schrijven of vindt daar hulp voor, je selecteert foto’s die aanspreken en als je een contactverzoek doet vindt je ineens makkelijker de woorden die de ontvanger in het hart raken. Wij hebben daarvan al zoveel voorbeelden gezien; het overgelukkige stel van vandaag was weer een extra bewijs. Ga dus met veel vertrouwen door met het daten, dan kunnen we ook jou en je partner je huwelijkscadeau komen overhandigen.