Test_makenZo aan het begin van een nieuw jaar is het voor veel singles de grootste wens voor 2013: hun partner vinden. Velen zijn al geruime tijd actief op datingsites, gaan naar speeddates, singlefeesten, etc. De vraag is of je je partner daarmee vindt. En eigenlijk nog belangrijker: wanneer je je partner vindt. Je wilt immers liever vroeg in het jaar de liefde van je leven in je armen houden, dan dat je moet wachten tot Kerst.

Test zelf waar je staat

Test nu of je dat doel op korte termijn gaat bereiken aan de hand van de onderstaande drie punten:

  1. heb je in je profiel duidelijk gemaakt waarom het leuk, interessant, boeiend is om met jou om te gaan / contact te hebben? Als het niet van je profiel 'afspettert', ben je niet duidelijk genoeg en zal het langer duren voordat je je partner vindt. Besteed daarom eerst tijd aan het optimaliseren van je profieltekst, zodat je die eerste slag direct wint.
  2. heb je foto's geplaatst waarmee je uitnodigt tot contact? Als je ver weg en met een gesloten houding op de foto's staat, schep je letterlijk en figuurlijk afstand en zal het langer duren voordat je je partner tegenkomt.
  3. beschrijf je de verwachting van je relatie in de tegenwoordige of toekomstige tijd? In het laatste geval ben je nog alles aan het doen om ervoor te zorgen dat je je partner nog niet gaat ontmoeten.

En? Wat is jouw score? Heb je bij tenminste 1 van deze drie vragen moeten concluderen dat je nog iets moet aanpassen aan je profiel, dan is het heel raadzaam om professionele tips en suggesties te vragen om het vinden van je partner te versnellen. Ik ben je graag behulpzaam met de Profielcheck. Daarmee help je jezelf in 1 keer grote stappen vooruit. Je zult ontdekken hoe je meer reacties kunt krijgen op je profiel van de juiste kandidaten. Vraag 'm nu meteen aan om al dit voorjaar samen te zijn!

 ————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'Hoe schrijf je de profieltekst die als een magneet de juiste singles aantrekt?'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.