Je bent al een tijdje aan het daten en hebt De Ware nog niet gevonden. Je hebt leuke (en minder leuke) dates gehad en toch heb je De Klik nog niet gevoeld. Het lijkt wel of je inmiddels kampioen bent in het uitkiezen van de verkeerde single. Ondanks dat je telkens toch weer de stoute schoenen aantrekt en een contactverzoek doet, krijg je telkens weer een afwijzing. Zo langzamerhand ben je moedeloos; zou er wel iemand bij je passen en zou je die wel vinden?

Het antwoord kan ik je vertellen: ja hoor, jouw partner kun je vinden! Als je maar weet hóe je dat doet.

Het is nu 12 jaar geleden dat ik de eerste datingsite van Nederland startte: D-Date.nl. Mijn doel was en is om zoveel mogelijk singles de liefde van hun leven te laten ontmoeten.

In de loop der jaren is gebleken dat de singles die -naast hun deelname aan de site- mijn workshop volgden, aanmerkelijk sneller resultaten behaalden. Als zij na de workshop ook nog gebruik maakten van de mogelijkheid om telefonisch of via de chat vragen te stellen en hulp van me te krijgen, bleek de kans op succes nóg groter. Vele singles hebben zo de liefde van hun leven gevonden. Je zult begrijpen dat het enorm veel voldoening én plezier geeft om dat dagelijks te kunnen bewerkstelligen.

Daarom heb ik besloten om me daarop volledig te gaan richten. Ik vind het zo jammer dat er zoveel singles onnodig teleurgesteld of ontmoedigd raken. Dat is namelijk helemaal niet nodig. Zodra je leert hóe je moet daten om succes te hebben, komt het resultaat ook. Het gaat niet vanzelf, het vraagt wel inzet. Maar de beloning is er dan ook naar.

Precies 12 jaar na de start van de datingsite is D-Date.nl daarom veranderd in dé site waar je het daten goed leert, waardoor je snel en gemakkelijk je partner vindt. Je start op een zaterdagmiddag en leert tijdens die startsessie de andere singles kennen. Je weet dus zeker dat je met echte mensen te maken hebt. En doordat je elkaar persoonlijk ontmoet, kun je in de weken erna ook makkelijker even contact met elkaar opnemen. De andere deelnemers in je groep worden namelijk ook je sparring partners. Degenen met wie je even kunt praten als je wilt vertellen wat je meemaakt of bijvoorbeeld bezig bent met je profiel of een tekst voor een leuk contactverzoek aan het maken bent. Je kunt daar mij trouwens ook steeds voor bereiken; via de chat ben ik op wisselende tijden bereikbaar, zodat er altijd een moment is dat je me treft en ik je tips kan geven.

Na de startsessie ontmoeten we elkaar wekelijks via de telefoon voor een uur nieuwe informatie over daten en het vinden van een partner, meer tips en voorbeelden en ik beantwoord de vragen die er leven. Zo zet je elke week een stap dichter naar je doel, je gaat je partner steeds scherper zien en herkennen. En zo komt ook het moment dat je met de andere deelnemers je succes gaat vieren.

Om te leren autorijden neem je lessen. Om promotie te maken in je werk volg je een cursus om goed te leren
hoe je je werk moet doen. En waarom zou je voor het belangrijkste in je leven, het vinden van een partner, dan denken dat je dat zomaar vanzelf supergoed kunt? Dat is ook in de meeste gevallen niet zo, dus kun je maar beter zorgen dat je ook op dat vlak beslagen ten ijs komt. Om jezelf veel teleurstellingen en verdriet te besparen, en een hoop tijd en energie.

Omdat je zeker wilt weten dat je veilig op weg kunt gaan, laat je je auto regelmatig grondig nakijken. Voor een kleinere investering dan dat kun je jezelf ook veilig het datingpad op laten gaan. Lees daarom de uitgebreide informatie op de site. Ik hoop je te mogen helpen zodat ook jij snel en gemakkelijk je partner vindt. Graag tot ziens tijdens de startsessie op een van de zaterdagmiddagen!