Krokussen

 

Nu het echt lente is geworden, is het leuk als je dat in je profiel laat terugkomen en wel om meerdere redenen:

1. een actueel profiel is aantrekkelijker

Als je al langere tijd op een datingsite staat, loop je het risico dat dat opvalt, zeker als je weinig verandering aanbrengt in je profiel. Het kan zijn dat er zich allerlei gedachten vormen bij de lezer van je profiel die jij niet wilt. Dus kun je maar beter zorgen dat je laat zien dat je er bent, actief bent en de moeite meer dan waard bent om contact mee te leggen. Met nieuwe foto’s bij een krokussen- of narcissenveld laat je zien dat je profiel recent is, er activiteit is bij je en je graag een leuke partner wilt vinden.

2. je winterjas en ijsmuts verbergen je onnodig

Diep weggedoken in je jas of met je haar en een deel van je gezicht verscholen onder een ijsmuts, laat je jezelf niet helemaal zien. Daardoor werp je onnodig een barrière op en die wil je natuurlijk snel kwijt. Laat je dus nu zien bij dat ontluikende groen in het bos of op die stralende middag aan het strand. Door jezelf te laten zien, vestig je de aandacht op je.

Wil je nog meer tips om het daten tot een succes te maken? Vraag dan hier het gratis E-Book aan ‘De Vijf Grootste Fouten Tijdens Het Daten…. en hoe je ze kunt voorkomen’.