Vanaf nu hoef je nooit meer alleen op stap. Via het nieuwe onderdeel van de D-Date site – D-Meeten- vindt je heel makkelijk een andere single om iets leuks mee te gaan doen.

Lekker uitwaaien aan het strand, een borrel drinken op vrijdag na je werk, met elkaar een baan gaan lopen op een andere golfbaan dan je gewend bent, een rondwandeling door een van de mooie steden in Nederland, met een aantal mensen lekker relaxen in een sauna, een motortocht maken of een heerlijke fietstocht: via de D-Meeten site regel je het helemaal zelf en vindt je elkaar!

Op de landkaart zie je in de roze ballonnetjes de activiteiten die door andere singles zijn ingevuld, in de blauwe ballonnetjes de activiteiten die door evenementenorganisaties voor singles worden georganiseerd. Aanmelden voor allebei de soorten activiteiten doe je heel makkelijk door op Me Too te klikken. Of je vult natuurlijk een nieuwe activiteit in die jij wilt gaan doen, daar kunnen anderen dan ook op reageren door op Me Too te klikken.

Het registreren om je aan te melden voor een activiteit is gratis. Net zoals het plaatsen van jouw idee voor een leuke D-Meeting en het aanmelden voor activiteiten. Alleen de evenementenorganisaties brengen voor deelname kosten in rekening, de singles onder elkaar niet.

D-Date biedt deze nieuwe ontmoetingsfaciliteit samen met Singlessite geheel gratis aan. Kom eens kijken en vul snel je eerste activiteit in. Voor je het weet ontmoet je leuke, nieuwe mensen en kun je lekker met elkaar op stap.