Sneeuwbaltreftdoel

Nu we genieten van zo'n ongekend dik pak sneeuw, zie ik met veel plezier in veel mensen het kind weer bovenkomen. Hier in het park worden naar hartelust sneeuwballengevechten gehouden. En ineens zie je dat een 'nette meneer' gaat lachen en enthousiast meedoet, net zoals in die leuke reclame van Chocomel.

Als je als single de kans krijgt om zomaar met zo'n spontaan sneeuwballengevecht mee te doen, zou het zomaar kunnen zijn dat je er een leuk (en misschien wel veelbelovend) contact kunt leggen. Net zoals dat eigenlijk bij relaxed daten gaat.

Want weet je, als je lekker actief bezig bent in zo'n sneeuwballengevecht, dan vergeet je alle dingen die anders door je hoofd spoken als je iemand tegenkomt. Doordat je fysiek bezig bent, draaien je raderen bovenin wat minder snel en dat is heel goed als je aan het daten bent.

Geen spookgedachten die je waarschuwen voor allerlei 'gevaren', eens geen vinkjes zetten bij je 'eisenlijstje' terwijl je met hem/haar praat, maar gewoon lekker genieten van zo''n heerlijk moment in de sneeuw. Want dan voert je gevoel namelijk de boventoon en kan het zo maar zijn dat je achteraf met elkaar een heerlijke kop warme Chocomel drinkt of een kop erwtensoep eet en ontdekt dat jullie leuk met elkaar kunnen praten. Het gaat eigenlijk zoals het gaat als je weet hoe je succesvol kunt daten! 😉

Mocht dat sneeuwballengevecht je nou nog niet die Droompartner opleveren, dan heb je een super tweede kans voorhanden: de workshop 'Succesvol Je Droompartner Vinden' op zaterdagmiddag 8 januari a.s. In één middag geef ik je dan net zo'n 'boost' als je van een sneeuwballengevecht krijgt, maar dan met veel informatie, handige en nuttige tips én de Succes-Strategie om de liefde van je leven te vinden! Schrijf je nu in om zeker te weten dat je in het nieuwe jaar je partner gaat vinden!