Bladeren foto'sZodra je bij de inschrijving op een datingsite je tekst hebt geschreven, wordt er gevraagd of je foto's bij je profiel wilt plaatsen. Als je daarvoor kiest, is het goed om te weten welke volgorde dan het beste scoort. Je wilt immers zo snel mogelijk succes behalen, toch? In dit blog tref je de tips die je daarbij helpen.

De eerste foto die je uploadt, is meestal de foto die verschijnt bij de zoekresultaten. Dat is dus vaak de foto waarop beoordeeld wordt of je profiel wordt geopend om verder te lezen. Het is daarom goed om daarvoor een close-up foto te kiezen, waarop je recht in de camera kijkt en liefst ook nog lacht. Gewoon een leuke foto van jezelf dus 😉

Je zorgt er daarmee bovendien voor dat die foto in beeld blijft staan als de bezoek(st)er van je profiel je tekst gaat lezen. Doordat je de bezoek(st)er vriendelijk aankijkt en toelacht, bereik je dat de eerste positieve indruk blijft hangen tijdens het lezen. En uit psychologische onderzoeken blijkt dat de tekst daardoor vanuit een positievere invalshoek wordt doorgelezen.

Nadat de bezoek(st)er je profieltekst heeft gelezen en nog steeds enthousiast is, gaat die over tot het doorbladeren van je foto's. Om je bezoek(st)er in een positieve stemming te houden, is het daarom raadzaam om als laatste foto ook een close-up foto te plaatsen waarop je recht de camera inkijkt en vriendelijk lacht. Liefst een andere foto dan je eerste.

Daarmee zorg je dat ook de laatste indruk vriendelijk en uitnodigend is. Je hebt daardoor meer kans dat er op de knop Contact geklikt wordt om je een bericht te sturen.

————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.