Als je bladert door de profielen op een datingsite, schrik je regelmatig van de foto's die erbij staan. Jammer, want als je enige zorg besteedt aan de keuze van de foto's, boek je veel sneller resultaat.

Goede profielfoto

Een goede profielfoto voldoet in ieder geval aan een aantal basis-eisen:

  • de foto is scherp, zodat je goed zichtbaar bent
  • de foto is mooi belicht, zodat je goed tot je recht komt
  • je kijkt recht in de camera, zodat je de single die je profiel bezoekt aankijkt
  • je staat er alleen op
  • je bent goed zichtbaar (er zit niets tussen jou en de kijker)

Kansen vergroten

Op praktisch elke datingsite kun je meerdere foto's van jezelf plaatsen. Je vergroot je kansen als je zowel close-up foto's als foto's van je hele postuur plaatst. Daarmee krijgt degene die je profiel bezoekt een totaal-indruk en kunnen de foto's -samen met een overtuigende profieltekst- die single makkelijker laten beslissen om contact met je te leggen.

Speciale single-fotoshoot

Gerard-fotoshootOm je snel en makkelijk over goede foto's te laten beschikken, vindt er op vrijdag 10 augustus a.s.  (volgeboekt: nieuwe datum zondag 23 september) een speciale Single-Fotoshoot plaats in Amsterdam. De professionele fotograaf Gerard Visser zorgt dat je zowel close-up als postuur-foto's krijgt. Je krijgt ze rechtenvrij en ontvangt ze digitaal, zodat je zelf kunt besluiten hoe en waar je ze wilt gebruiken. Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar die dag, dus als je ook over goede profielfoto's wilt beschikken, is snel aanmelden aanbevolen!