Heerlijk, zo’n nakend nieuw jaar dat voor ons ligt! Allerlei goede voornemens komen spontaan in je op en het lijkt wel of je ineens meer energie hebt. Tijd om werk te maken van alle plannen!

Je partner voor het leven vinden is natuurlijk je eerste doel dit jaar en het beste! Samen kun je immers de hele wereld aan en wordt die wereld nog leuker. Nu nog ‘even’ die partner vinden…. 

Ook wij hebben nieuwe energie en willen je daarom meteen een effectief stappenplan geven om de Oudejaarsavond van 2007 samen met jouw partner te kunnen vieren.

 1. Noteer wat er volgens jou nodig is om een partner te gaan vinden.   
  Dat kan het opruimen van je huis zijn, het kiezen van jouw weg of route om die partner te vinden, dingen die je aan jezelf wilt veranderen, etcetera. Als je dit eerlijk opschrijft, kan het een gigantische eye-opener zijn. Ben daar dan blij mee; het helpt je om je doel makkelijker te bereiken!
 2. Zet je actiepunten op jóuw volgorde.
  Klinkt als een open deur; het is het echter niet. Welke volgorde je ook kiest, hij is altijd goed als ‘ie voor jou goed voelt. Als jouw lijstje maar leidt naar het bereiken van je doel. Je kunt jezelf voor de gek houden en een onlogische of onhaalbare volgorde opschrijven, maar daar heb je jezelf mee. Als je heel eerlijk bent, weet je heel goed welke volgorde je moet aanhouden. En als je het gevoel hebt dat je jouw volgorde eens met iemand zou willen doorpraten om er zeker over te zijn, vraag dan een goede vriend(in) om met je mee te denken.
 3. Inventariseer wat je nodig hebt bij de diverse actiepunten.
  Het kan zijn dat je niet alle stappen alleen kunt of wilt doen. Misschien heb je bij punt 1 al vastgesteld dat er nog wat uitdagingen liggen om tot het bereiken van je doel te komen. Wellicht heb je actiepunten opgeschreven die je met wat hulp makkelijker realiseert. Schrijf achter je actiepunten wat of wie je ervoor nodig hebt.
 4. Maak een actieplanning met een einddatum!
  Elk lijstje is prachtig maar heeft alleen effect als het ter hand wordt genomen. Oftewel: als je actie neemt! Schrijf achter elke actie de datum waarop je die gerealiseerd zult hebben. Om het nog effectiever te maken, neem je je actielijst met de data door met je vriend(inn)en en vraag je hen om je aan te sporen, te helpen herinneren en naar vorderingen te vragen. Je zult ze af en toe vervloeken, maar ben blij met alle hulp die je naar jouw doel leidt!
 5. Start vandaag!
  Je bent nu in de juiste stemming om door te gaan, de eerste stap te zetten. Je lijstje is klaar en wat is lekkerder dan meteen de eerste actie te kunnen starten. De voldoening van het kunnen afvinken van je gedane actie is namelijk groot en voelt heerlijk. Gauw doen dus!

Wij weten dat je met een actieve aanpak en gericht stappenplan je doel bereikt. Of je er nu voor kiest om via internetdaten je partner te vinden of langs andere weg, dat maakt niet uit. Het gaat om het bereiken van jouw doel! Wij weten dat het je met dit actielijstje via D-Date gaat lukken, maar elke weg is goed. Zolang jij maar op Oudejaarsavond 2007 het glas heft met jouw nieuwe partner, jouw liefde van je leven.