Heb je een plan om gezellig op stap te gaan? Wil je samen met andere singles iets leuks ondernemen? Bereik degenen die dat ook willen door je voorstel op de D-Meeten* site te zetten!

Of je nu naar de nieuwste film wilt of samen wilt gaan golfen, je kunt voor al je plannen iemand vinden. Gewoon even invullen waar en wanneer je je activiteit wilt doen en klaar is Kees.

De singles die jouw voorstel zien en daar ook zin in hebben, kunnen heel simpel aangeven dat ze mee willen door op de knop Me Too te klikken. Jullie krijgen dan per e-mail bericht en kunnen via het berichtenscherm op de D-Meeten site afspreken waar je elkaar precies gaat ontmoeten, hoe je elkaar herkent, of je met elkaar meerijdt enzovoorts.

Op de site staan ook de activiteiten die door allerlei organisaties voor singles worden georganiseerd. Van speeddaten tot een borrel, van een skivakantie tot een fietstocht; om maar wat voorbeelden te noemen.

De site is helemaal gratis, van aanmelden tot aangeven dat je ergens aan mee wilt doen en van berichten sturen tot contactleggen. Een prima manier om eens op een andere manier nieuwe contacten op te doen. Tips voor D-Meeten vind je trouwens in dit blog.

*de D-Meeten site is een initiatief van D-Date en Singlessite