Ja, je leest het goed: Sinterklaas brengt je je partner. Hij is vandaag weer in Nederland aangekomen en wil jou dit jaar een groot plezier doen. Het is over drie weken Sinterklaas dus er is nog alle tijd voor de oude, wijze man om jou je partner te brengen. Hoe doet hij dat dan, zul je denken. Nou gewoon, door jou het juiste zetje te geven!

Want je partner vindt je als jij er klaar voor bent. En Sinterklaas gunt elke single de liefde van zijn of haar leven. Je hebt er misschien niet aan gedacht om op je wensenlijstje 'de liefde van mijn leven' te zetten, maar dat kun je nog snel herstellen. En dan gaat het ook gebeuren.

Want van mij krijgt elke lezer van dit blog een week gratis deelname aan D-Date cadeau. Het enige dat je hoeft te doen is mij een mailtje* te sturen met je naam en geslacht. Je ontvangt de cadeaubon dan in je mailbox en kunt 'm meteen gebruiken.

Hoe gebruik je 'm dan? Met volle overgave! Dus je schrijft een waanzinnig leuk profiel, kiest een paar woest aantrekkelijke foto's van jezelf uit om erbij te zetten, neemt deel aan mijn workshop internetdaten en gaat minimaal één tot twee onweerstaanbare contactverzoeken per week doen aan de deelnemers die je zorgvuldig selecteert. Dat zijn alle ingrediënten om die liefde van je leven nooit meer op je verlanglijstje te hoeven zetten.

Grijp je kans, ga het nú doen en zet je liefdestoekomst naar je hand. Sinterklaas en ik wensen je veel liefde en geluk!

*mailtje aan info at tipsvoordaten punt nl