Vuurwerk6 Zo'n laatste dag van het jaar heeft voor mij iets speciaals. Ik handel de laatste dingen af die nog dit jaar afgerond moeten worden en zorg dat voor het nieuwe jaar alles overzichtelijk is geordend. Op een apart lijstje schrijf ik mijn wensen en doelen voor het nieuwe jaar en hang dat op een duidelijk zichtbare plek op, zodat ik ze ook ga realiseren.

Ook in het daten kun je dat toepassen. Als je vandaag nog single bent, zou je je de volgende vragen kunnen stellen:

1.    welke acties heb ik het afgelopen jaar genomen om de liefde van mijn leven te vinden?

2.    waar hebben die acties toe geleid? Wat heb ik er wél mee bereikt? Het eindresultaat (een nieuwe partner) heb je weliswaar nog niet bereikt maar kijk eens naar de tussenstappen in het traject. Hoeveel contactverzoeken heb je gedaan met welk resultaat, hoeveel dates heb je gehad en hoe is dat contact nu?

3.     wat heb je van die acties geleerd? Welk inzicht hebben ze je gegeven?

4.     wat ga je volgend jaar anders doen? Kun je dat zelf of heb je er hulp bij nodig? Wat is je planning voor elke stap/actie en hoe regel je de hulp die je nodig hebt?

5.     wanneer in 2010 ben je samen met je nieuwe partner?

Wellicht frons je je wenkbrauwen bij de laatste vraag. Toch kun je het moment of de datum echt voor je zien. Als je je ogen dicht doet, kun je zelfs ontdekken waar jullie dan samen zijn (thuis, vakantie, strand, boswandeling, museum, etc.), of het warm of koud is, wat jullie doen, enzovoorts. Hoe scherper de 'foto' is van dit moment, des te aannemelijker is het dat je het juiste moment voor je hebt en je het ook echt gaat beleven. Ik wens het je van harte toe!

Ik beloof je dat ik mijn steentje daaraan zal bijdragen door zoveel mogelijk tips en adviezen over het daten te blijven schrijven. Laat het me vooral weten als je onderwerpen hebt die je belicht wilt zien of als je een coachingsgesprek wilt voeren om je met gerichte tips en suggesties verder op weg te helpen. In het nieuwe jaar bied ik ook twee nieuwe services aan om je je nieuwe partner nog makkelijker te laten vinden; daarover dan meer. 

Ik wens je een goede jaarwisseling en een veelbelovend 2010!