Vandaag is het een bijzondere dag voor me: mijn eerste boek is verschenen!

Omslag boek Daten als je partner er niet meer is

Na een intensieve periode van schrijven en samenstellen is 'Daten als je partner er niet meer is' (subtitel: Een nieuw liefdesleven na het overlijden van je partner) nu gepubliceerd.

In mijn werk als datingcoach kreeg en krijg ik regelmatig de vraag waar er meer informatie te vinden is over het vinden van een nieuwe partner als je weduwe of weduwnaar bent. Daarover bleek niets te bestaan. Voor mij de aanleiding tot het schrijven van dit boek. Ik zie het als mijn taak om mijn kennis en ervaring op het gebied van relatiebemiddeling te delen, zodat zoveel mogelijk weduwen en weduwnaars nieuw geluk kunnen vinden.

Ik heb het boek overigens niet alleen voor hen geschreven. Ik hoop dat ook de mensen in hun omgeving het zullen lezen, zodat zij begrijpen hoe lastig het is voor hun familielid, vriend(in) of collega om de stap naar een nieuwe relatie te zetten.

En stilletjes heb ik ook de wens dat het onderwerp door het boek bespreekbaar wordt. Het blijkt namelijk dat de weduwe of weduwnaar het vaak moeilijk vindt om te vertellen dat hij of zij weer graag iemand zou willen ontmoeten. Aan de andere kant worstelen familieleden en vriend(inn)en met de vraag of zij het onderwerp 'nieuwe liefde' al ter sprake kunnen brengen. 'Daten als je partner er niet meer is' kan daarbij behulpzaam zijn. En het is een leuk cadeau om degene die je het schenkt te laten weten dat je hem of haar weer nieuw geluk toewenst.

Wat staat erin?
Vragen als 'hoe ga ik de kinderen erop voorbereiden', 'hoe vertel ik
het mijn schoonfamilie' en 'waar ga ik zoeken?', 'waar moet ik aan denken bij de eerste ontmoeting', etc. komen allemaal aan de
orde. En een duidelijke handleiding hoe je je nieuwe partner via internet succesvol kunt vinden. Met veel handige voorbeelden uit de praktijk die je helpen om zelf de juiste partner te selecteren. Met dit boek in de hand gaat dat lukken!

'Daten als je partner er niet meer is' is vanaf vandaag te koop in de boekhandel of je laat het thuisbezorgen (desgewenst in cadeaupapier) via internet.

Download Recensie NBDBiblion

Recensie Stichting Kübler-Ross

Nieuwsuitzending SBS6 over het boek en een echtpaar dat elkaar via internet vond