Je hebt vast ook een neefje, nichtje of buurkindje dat met zo’n oranje vlaggetje aan zijn of haar fietsje rondrijdt. Een prima manier om de aandacht te trekken, om te zorgen dat wij het fietsje en zijn berijder opmerken.
Met je profiel wil je ook de aandacht trekken. Zorgen dat je wordt opgemerkt door die leuke single die goed bij je past en waarmee je na één bericht meteen een date kunt afspreken. Gewoon zo’n contact waarin alles direct als vanzelf loopt, goed voelt. Waarin het ‘Klikt’.

Wat doet jouw oranje vlaggetje op dit moment?

Om de aandacht te trekken met je profiel heb jij ook een oranje vlaggetje nodig. Dat vlaggetje laat direct zien waarom jij de meest leuke, interessante, grappige, slimme single bent uit het bestand waarmee de bezoeker van je profiel echt meteen kennis wil maken.
Als je je profiel er eens even bijpakt en kritisch kijkt: wat is dan op dit moment jouw oranje vlaggetje? Wat vertel je me (de lezer van je profiel) meteen over jezelf op een manier waardoor die verder gaat lezen? Hoe duidelijk en aantrekkelijk zet jij jezelf neer?

Als je nu vaststelt dat dat een stuk beter kan, neem dan meteen actie. Kom zaterdagmiddag naar mijn Workshop Succesvol Daten om je profiel en de andere stappen van het daten goed onder de knie te krijgen. Een middag die je date-resultaten in 1 keer enorm verbetert. Leuk, leerzaam en effectief. Schrijf je nu meteen in voor een van de laatste plaatsen, zodat je deze zomer met je partner kunt genieten van zon, zee, terrassen, samenzijn.
Als je je vandaag inschrijft, krijg je na afloop gratis de stap-voor-stap handleiding (ter waarde van EUR 10,–) overhandigd.

En onderstreep je je profiel met foto’s die laten zien hoe leuk je bent? Of heb je het gevoel dat je nog net die leuke foto’s mist die overtuigen? Er is zaterdag nog 1 plekje vrij bij onze professionele fotograaf voor een persoonlijke, individuele fotoshoot. Hij neemt alle tijd om jou in een prachtige (buiten)omgeving goed tot je recht te laten komen. Met die foto’s overtuig je vanzelf die leuke single die je op het oog hebt. Er is nog 1 plekje, dus grijp je kans en reserveer het voor jezelf.

Alle kans dus om te zorgen dat je jezelf in de kijker speelt en je profiel en je date-resultaten een boost te geven! Zodat jouw oranje vlaggetje gaat leiden tot meer contactverzoeken en leuke dates!