Als je een contactverzoek ontvangt, kan het voorkomen dat je gaat twijfelen over je reactie. ‘Zal ik nu wel of niet op het contactverzoek ingaan?’

Het is niet makkelijk om direct aan een profiel te kunnen aflezen of die single De Ware voor je is. En misschien moet je dat ook niet willen….

De worsteling met het profiel

Net als jijzelf, heeft die ander vermoedelijk enorm geworsteld om zichzelf te ‘vangen’ in een aantrekkelijke profieltekst. En je weet vast dat je zelf nog vaak genoeg blijft slijpen aan je tekst en regelmatig de foto’s die je erbij plaatst, wisselt. Waarom zou je dan in 1 keer zeker willen weten dat deze kandidaat voor jou de enige echte is, louter en alleen op basis van het profiel? Alleen al omdat je zelf ook niet zo snel beoordeeld wilt worden en liever de kans krijgt meerdere aspecten van jezelf te laten zien, is het wel zo fair die ander ook meer kansen te geven. Hoe doe je dat dan?

Hoe kun je afrekenen met je twijfels?

Dat kan vrij makkelijk en snel als je zeker weet dat je in je profiel je partner echt goed hebt beschreven. En dan bedoel ik dat die beschrijving zo duidelijk is, dat ik vanzelf weet wie ik zou moeten kiezen als ik op de Dam jouw beschrijving omhoog houdt. Er verzamelen zich dan spontaan kandidaten die ik aan de hand van jouw beschrijving zou moeten kunnen toetsen. En als het goed is, komt er een beperkt aantal kandidaten aanlopen en voldoen ze goed aan wat jij je wenst. Want dat betekent dat je profieltekst over je partner heel goed aangeeft wie jij wilt vinden. En daarmee maak je ook meteen een einde aan je twijfels. Ontvang je namelijk een contactverzoek van iemand die in de verste verte niet lijkt op wie jij daar hebt beschreven, dan hoef je geen tijd te verspillen aan mails en een date.

Hoe groot is je verleiding?

Waarmee de meeste singles die bij mij aankloppen de fout in gaan, is dat ze zich gevleid voelen doordat ze een contactverzoek ontvangen. Ze gaan daardoor met andere ogen kijken naar het profiel van de single die het bericht stuurt. En zien in elke zin of bijna elke foto wel een matchingsmogelijkheid! Even gechargeerd natuurlijk, maar als je heel eerlijk bent naar jezelf, voel je dat je toch beïnvloed wordt door de aandacht die je krijgt met het ontvangen bericht.

Je helpt jezelf dus enorm als je in staat bent om op dat moment ‘gewoon’  je profiel erbij te pakken en het stap-voor-stap naast de beschrijving van je partner in je profiel te leggen. Wedden dat je al snel duidelijk wordt wat de juiste beslissing is?

Hoe ga je makkelijker herkennen of iemand bij je past?

In de Succes-Strategie die ik heb ontwikkeld en waarmee al talloze singles hun partner hebben gevonden, gaan we samen eerst aan de slag om jouw beeld van je partner in duidelijke woorden te vangen. Zodat je die partner ten voeten uit hebt beschreven en de herkenning vanzelf volgt. Dat maakt het namelijk veel makkelijker om te daten. Als jij echt duidelijk voor ogen hebt wie je wilt vinden en dat hebt kunnen opschrijven, helpt dat enorm bij het zoeken op de datingsite naar geschikte kandidaten. En kan het overigens ook zomaar gebeuren dat je elkaar spontaan tegen het lijf loopt bij de supermarkt, gewoon omdat je elkaar nu wel herkent!!

Weten of je goed zit?

Wil je weten hoe duidelijk jouw beschrijving van je partner is en ontdekken op welke termijn je elkaar gaat vinden? Vraag dan de Profielcheck aan en je hebt snel antwoord! Ik analyseer je profiel, geef je tips en suggesties om je profiel nog aantrekkelijker te maken en help je op weg om de juiste woorden te vinden. Jouw persoonlijke analyse ontvang je op MP3, zodat je ‘m onbeperkt kunt terugluisteren terwijl je de aanpassingen in je profiel verwerkt. Vraag ‘m nu aan om snel op het goede spoor te zitten!