Ongeschikt Je zult misschien denken ‘wat een rare vraag!’,  maar ik kan je uit mijn meer dan 13 jarige praktijk vertellen dat die niet zo gek is als je denkt. En jij kunt er je voordeel mee doen!

Wellicht herken je de situatie als ik je beschrijf wat er afgelopen week tijdens een coachingsgesprek bleek. Toen gaf de single die ik sprak aan dat hij de eerste date wel leuk had gevonden en zich nu aan het beraden was of hij nog een tweede date wilde afspreken. Want ja, er waren -nu hij er nog eens een paar dagen over nadacht- toch ook wel dingen die minder leuk aan haar waren…..

Toen ik hem naar die dingen vroeg, gaf hij eigenlijk meteen al aan dat het allemaal niet zulke hele belangrijke dingen waren, maar dat ze hem gewoon opgevallen waren. En ja, eigenlijk maakte hij ze misschien wel groter dan ze waren. Hij merkte bij zichzelf dat hij het best spannend vond om te daten en als hij nou wat dingen kon opnoemen die hij minder leuk vond, dan kon hij met goed fatsoen voor zichzelf (en naar haar) verklaren dat er geen tweede date hoefde te komen.

Het verdere verloop van het coachingsgesprek is privé en bespreek ik hier daarom niet. Wat ik je wel kan vertellen is dat deze single uiteindelijk tot de conclusie kwam dat hij bij alle dates die hij in de afgelopen maanden had gehad, eenzelfde strategie had gebruikt. En die strategie leidde telkens tot de conclusie dat deze date niet zou leiden tot een relatie; reden voor hem om geen tweede of derde date af te spreken. Daarom ook had hij een coachingsgesprek aangevraagd: ‘al mijn dates zijn leuk maar worden geen relatie!’

In het coachingsgesprek was hem veel duidelijk geworden. Hij heeft boven tafel gekregen waarom hij die strategie ooit is gaan gebruiken en wil het daten nu anders aan gaan pakken. Hij gaat deelnemen aan het programma Leer je partner vinden in 6 weken!  ‘zodat ik wekelijks met hem zo’n individueel coachingsgesprek heb en hij eindelijk leert hoe hij zijn partner wel kan vinden’.

Wil jij ook een coachingsgesprek  om uit te vinden of jij echt iets van je date wilt maken? Of wil je ontdekken met welke succes-strategie je snel en makkelijk je partner vindt? Schrijf je dan in voor het programma Leer je partner vinden in 6 weken!  dat op zaterdag 1 oktober weer van start gaat. Er zijn nog enkele plekken vrij. Maar let op: het risico dat je dan succesvol gaat daten en snel je partner vindt is groot! 😉

Eerdere deelnemer aan Leer je partner vinden in 6 weken!:

Met dank aan dit traject heb ik het over een compleet andere boeg gegooid! Denise weet duidelijk waar ze het over heeft en weet als geen ander hoe ze pijnpunten naar boven moet halen. Niet altijd gemakkelijk, maar wel noodzakelijk om tot het gewenste doel te komen…. een nieuwe levenspartner. Haar enorme humor en zelfspot maakte het contact met haar tot een feestje. Voor een ieder die het internet daten nu eens serieus wil aanpakken is dit programma een aanrader!

Marieke