Net als vele andere singles zul je zuchten op het moment dat om leuke foto’s van jezelf gevraagd wordt. Of het nu is om ze bij je profiel te plaatsen of te versturen aan een single die contact met je zoekt: de stress slaat onmiddellijk toe!

•    Je hebt genoeg foto’s waar je leuk op staat, maar er staat altijd wel iemand naast je die je er niet ongezien vanaf kunt knippen. En zo’n foto waarvan overduidelijk iemand afgeknipt is, die scoort echt niet als je een partner wilt vinden!

•    Of je hebt alleen vakantiefoto’s waarop je als een stipje tegen de berg gefotografeerd bent. Mmm, niet echt lekker duidelijk en er wordt al gauw weer doorgeklikt door die leuke single die je had willen overtuigen. Ook niet handig dus!

•    Misschien heb je je laten fotograferen in bikini of zwembroek tijdens een dagje strand door je vriend(inn)en. Niet de handigste foto om bij je datingprofiel te plaatsen of als eerste te verzenden als je contact legt. De ontvang(st)er zou het verkeerd kunnen opvatten.

Fotograaf Je ziet dat er vele redenen zijn om ervoor te zorgen dat je goede foto’s van jezelf bij je profiel plaatst.
 

Waaraan voldoen goede profielfoto’s?

1.    Brengen je close-up in beeld, waardoor je duidelijk zichtbaar bent.

2.    Tonen daarnaast ook je postuur, zodat degene die ze bekijkt ziet hoe je er in het geheel uitziet.

3.    Laten je zien in verschillende situaties (lachend, serieus kijkend, terwijl je je hobby uitoefent, op vakantie, etc.)

4.    Geven de kijker onbelemmerd zicht op jou (geen voorwerp in je handen, niet verscholen achter een plant of huisdier, je ogen zijn zichtbaar (geen zonnebril) )

5.    Ze staan in zodanige volgorde dat ze automatisch tot contact leiden.

Best lastig om met al deze punten rekening te houden. Daarom nodig ik je van harte uit om al deze zaken in 1 middag goed te regelen voor jezelf met de Workshop Internetdaten + Professionele Fotoshoot op zaterdag 16 juli a.s.  Daarmee bereik je in 1 keer dat je goede profielfoto’s van jezelf ter beschikking krijgt én een aantrekkelijk profiel gaat samenstellen en leert hoe je de juiste kandidaten selecteert. Een unieke kans die je nergens anders krijgt! Schrijf je nu meteen in; er kunnen namelijk maximaal 15 singles deelnemen. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

————————————————————–

Vind je deze datingtip waardevol? Vul dan rechts bovenaan deze pagina je gegevens in. Je ontvangt dan twee-wekelijks mijn gratis datingtips én mijn gratis E-Book 'De Vijf Grootste Fouten tijdens het Daten'. Afmelden kan op elk moment en natuurlijk ga ik vertrouwelijk met je gegevens om.