Regelmatig hoor ik van singles dat ze zenuwachtig zijn voor een date en dan het gevoel hebben niet goed uit de verf te komen. Dat is natuurlijk jammer, want je hebt maar 1 kans om een goede eerste indruk te maken.

Je kunt er veel aan doen om je date goed te laten verlopen. Een gedegen voorbereiding helpt enorm. De singles die ik coach, besteden een van hun coachingsgesprekken om de date voor te bereiden en vinden het een verademing hoeveel soepeler die dan verloopt.

Jouw mindset

In die gedegen voorbereiding zit onder andere het jezelf voorbereiden op die date. Hoe denk je over jezelf, wat zeg je tegen jezelf en met welke mindset ga je de date in? Vandaag kwam ik dit blog tegen dat daar – in een heel andere setting, maar net zo leerzaam – een mooi voorbeeld van geeft.

Vertel daarom voordat je van huis gaat nog eens tegen jezelf in de spiegel waarom je zo leuk, interessant, grappig, enzovoorts bent. Lees bijvoorbeeld ook je profieltekst nog eens hardop aan jezelf over. Daarin heb je dat vast beschreven, als je die tenminste volgens de Succes-Strategie hebt geschreven. Je hoort dan nog eens waarom je date vanzelfsprekend een succes wordt šŸ˜‰